Отзывы сотрудников о компании Epam Systems Ukraine
Delivery Manager
Часто задаваемые вопросы о работе в компании Epam Systems Ukraine
Рекомендуют ли сотрудники компанию Epam Systems Ukraine для трудоустройства?
100% сотрудников рекомендуют компанию Epam Systems Ukraine для трудоустройства, на основании 1 оценки.
Какая оплата труда в компании Epam Systems Ukraine?
Сотрудники компании Epam Systems Ukraine оценивают оплату труда на 4 из 5, на основании 1 оценки.
Как сотрудники Epam Systems Ukraine оценивают руководство компании?
Сотрудники компании Epam Systems Ukraine оценивают работу руководства на 4 из 5, на основании 1 оценки.
Как сотрудники Epam Systems Ukraine оценивают возможности карьерного роста компании?
Сотрудники компании Epam Systems Ukraine оценивают возможности карьерного роста на 5 из 5, на основании 1 оценки.
З 1993 року EPAM допомагає світовим лідерам проєктувати, розробляти і впроваджувати програмне забезпечення, яке змінює світ. Починаючи з 2005 року, компанія EPAM Україна пропонує свою експертизу в області інжинірингу та розробки продуктів, допомагаючи своїм клієнтам успішно вирішувати найскладніші бізнесзадачі й ефективно керувати процесом цифрової трансформації від початку до кінця.
ЧОМУ EPAM?
- #1 Перше місце у Топ50 ITкомпаній за рейтингом DOU.ua (січень 2020)
- 300+ актуальних проєктів з провідними клієнтами
- Офіси у 5 містах України (Київ, Львів, Харків, Дніпро, Вінниця), а також віддалена співпраця по всій Україні
- 10,000+ інженерів і консультантів
ФОКУСНІ ГАЛУЗІ
- Медіа та інформаційний бізнес
- Ритейл і дистрибуція
- Програмне забезпечення й новітні технології
- Подорожі та готельний бізнес
- Охорона життя та здоров’я
- Енергетика та комунальні послуги
- Автомобілебудування
- Страхування
Дізнавайся про переваги співпраці з EPAM, професійний розвиток та інжинірингові спільноти в компанії, а також слідкуй за анонсами найближчих подій на нашому сайті: https://careers.epam.ua
Информация о Epam Systems Ukraine