Отзывы сотрудников о компании АТБ-маркет
Охранник
Часто задаваемые вопросы о работе в компании АТБ-маркет
Рекомендуют ли сотрудники компанию АТБ-маркет для трудоустройства?
0% сотрудников рекомендуют компанию АТБ-маркет для трудоустройства, на основании 1 оценки.
Какая оплата труда в компании АТБ-маркет?
Сотрудники компании АТБ-маркет оценивают оплату труда на 2 из 5, на основании 1 оценки.
Как сотрудники АТБ-маркет оценивают руководство компании?
Сотрудники компании АТБ-маркет оценивают работу руководства на 1 из 5, на основании 1 оценки.
Как сотрудники АТБ-маркет оценивают возможности карьерного роста компании?
Сотрудники компании АТБ-маркет оценивают возможности карьерного роста на 2 из 5, на основании 1 оценки.
ТОВ «АТБмаркет» — національна роздрібна мережа продуктових магазинів.
За 25 років свого розвитку на українському ринку роздрібної торгівлі, підприємство «АТБмаркет» зросло в найбільшу торгову мережу національного масштабу. Сьогодні по всій Україні магазини «АТБ» працюють під одним брендом і в моноформаті.
Роздрібна мережа «АТБ» — лідер торгової галузі України:
- за кількістю покупців (понад 3 млн. чол / день)
- з товарообігу (більше 80,2 млрд. грн.)
- з податкових виплат (6,58 млрд. грн.)
- за кількістю магазинів (більше 1000)
Згідно з дослідженням незалежної консалтингової групи GT Partners, мережа «АТБ» займає перше місце в країні за кількістю магазинів і частці ринку.
БІЗНЕС: «АТБмаркет» — найбільший платник податків серед ритейлерів України.
MPP Consulting: бренд «АТБ» — найдорожчий серед українських рітейлерів.
Рейтинг FMGGмереж України — «АТБмаркет» лідер українського FMCGринку
Національний проект «Книга рекордів України» — «АТБмаркет» торговельна мережа № 1 за кількістю торговий точок
Сьогодні «АТБ» — це понад 1000 магазинів, які працюють по всій теріторії Украіни.
Таких результатів ми досягаємо завдяки нашій команді професіоналів!
«АТБМаркет» є найбільшим роботодавцем. Сьогодні на підприємстві працює понад 60 тис. людей. Співробітники, які обіймають адміністративні посади, та ті, хто працюють в торговельній мережі, отримали професійну підготовку в навчальних центрах компанії.
Кар'єрне зростання та можливість безкоштовного навчання — основні переваги компанії «АТБ — маркет» як роботодавця. З огляду на динаміку розвитку мережі, для активних, цілеспрямованих і працездатних співробітників можливості кар'єрного росту не обмежені! На нашому сайті в розділі «Лідери діляться досвідом» http://www.atbmarket.com/career/experience/ Ви можете ознайомитися з реальними історіями людей, які зробили кар'єру в «АТБ».
«АТБ» — це стабільність, упевненість в завтрашньому дні і гідна заробітна плата! «АТБ» — це постійний розвиток, нові можливості і нові знання!
Для тих, хто хоче і вміє працювати, двері «АТБ» завжди відкриті.
Зробіть кар'єру в команді Лідера!