Отзывы сотрудников о компании Brander
Таргетолог
SEO-специалист
Маркетолог
По факту как и везде впечатления от работы сильно зависят от ваших ожиданий, того как вы умеете выуживать информацию на собеседовании, и от Лида команды к которому попадете. Поэтому важно на берегу уточнять что будет предпринято для вашего развития, в каких проектах будете участвовать и т. д. Потому что всегда есть варик, что на вас могут немного забить, а там как повезет, умеете плавать значит не утонете.
Дизайнер
Часто задаваемые вопросы о работе в компании Brander
Рекомендуют ли сотрудники компанию Brander для трудоустройства?
100% сотрудников рекомендуют компанию Brander для трудоустройства, на основании 4 оценок.
Какая оплата труда в компании Brander?
Сотрудники компании Brander оценивают оплату труда на 5 из 5, на основании 4 оценок.
Как сотрудники Brander оценивают руководство компании?
Сотрудники компании Brander оценивают работу руководства на 4.8 из 5, на основании 4 оценок.
Как сотрудники Brander оценивают возможности карьерного роста компании?
Сотрудники компании Brander оценивают возможности карьерного роста на 5 из 5, на основании 4 оценок.
Brander — українська студія мобільної та веб-розробки.
Наша історія почалася у 2009 році з виходу на ринок амбітної юзабіліті-студії. Роки розвитку, набуття досвіду дозволили нам сформувати одні з кращих команд в дизайні, розробці та маркетингу.
Ми надаємо повний спектр послуг у сфері мобільної і веб-розробки, і за більш ніж 10+ років історії компанії розробили більше ніж 1000+ проєктів.
Ми не просто фахівці. Найбільша цінність компанії Brander — команда з нестандартним мисленням і унікальними підходами до вирішення завдань.
Ми чітко формулюємо ідеї, продумуємо всі деталі та використовуємо тільки передові інструменти для досягнення цілей!
Нашій команді ми забезпечуємо:
• роботу з цікавими завданнями та передовими технологіями
• можливість проявити себе і бути почутим
• регулярний перегляд і збільшення винагороди
• гнучкий графік роботи
• курси англійської мови
• зручне розташування офісу, за два кроки від метро.
Наша компанія прагне співпрацювати зі сміливими, талановитими та цікавими людьми. Ми готові розвинутись і вдосконалюватись разом з вами, навчатися у вас, та ділитися досвідом.
Информация о Brander