Отзывы сотрудников о компании TechMagic
Часто задаваемые вопросы о работе в компании TechMagic
Рекомендуют ли сотрудники компанию TechMagic для трудоустройства?
100% сотрудников рекомендуют компанию TechMagic для трудоустройства, на основании 1 оценки.
Какая оплата труда в компании TechMagic?
Сотрудники компании TechMagic оценивают оплату труда на 5 из 5, на основании 1 оценки.
Как сотрудники TechMagic оценивают руководство компании?
Сотрудники компании TechMagic оценивают работу руководства на 5 из 5, на основании 1 оценки.
Как сотрудники TechMagic оценивают возможности карьерного роста компании?
Сотрудники компании TechMagic оценивают возможности карьерного роста на 5 из 5, на основании 1 оценки.
TechMagic — нова яскрава компанія, що всього за 2 роки об’єднала більше 50 професіоналів та відкрила 2 бізнес-представництва у США (Сан-Франциско і Бостоні).
За відгуками наших співробітників на DOU, TechMagic ввійшов в TOP-10 кращих роботодавців в ІТ у Львові.
Ми працюємо з перспективними стартапами з Силіконової Долини та Лондона.
Серед наших розробок є великі fintech-аплікації, фітнес -трекери з ігровими механіками та інші цікаві продукти.
У нас ти зможеш працювати з найновішими технологіями: iOS, Android, Node.js, Angular.js, React.js. Близько 82% проектів у компанії — проекти, які ми пишемо «з нуля», закладаючи власні архітектурні рішення.
Ми долучаємося до створення продуктів, про які пишуть у американських Forbes та Techcrunch.
У нас невеликі і надзвичайно ефективні команди, де кожен розробник та QA тісно спілкується із фаундером проекту та безпосередньо залучений у створення продукту.
Компанія має чіткий технологічний фокус — мобайл та MEAN stack. Це дозволяє нам бути кращими експертами у своїй справі і створювати комм’юніті для обміну досвідом.
А також ми рятуємо людей від бюрократії великих компаній та нудних legacy-проектів:)
Якщо ти розглядаєш для себе нові можливості, запрошуємо до нас на знайомство!
Информация о TechMagic