Гранд-Петрол

Гранд-Петрол

Отзывы сотрудников о компании Гранд-Петрол

Гарантія якості
«Стандарт EURO 5» – це обов’язковий, сучасний стандарт палива в країнах Евросоюзу, та Україні. Придбавши паливо на АЗК «Grand Petrol», ви будете впевнені в його якості – це гарантовано європейським нафтопереробним підприємством АТ «ORLEN Lietuva».
Прямі поставки з заводу «ORLEN Lietuva» дозволяють нам використовувати багаторівневу систему контролю якості нафтопродуктів у ланцюжку «ЗаводНафтобазаАЗККлієнт» із залученням лабораторії «Inspectorate Україна.»
«Inspectorate Україна» акредитована лабораторія, де два рази на місяць, згідно затвердженого графіку відбору проб, ми робимо додатковий аналіз по ключовим показникам, що дозволяє посилити контроль якості пального у мережі АЗК «Grand Petrol». Переконатися у цьому може кожен наш Клієнт – усі документи, що підтверджують походження та якість палива знаходяться у вільному доступі на кожній АЗК «Grand Petrol» та на сайті.
Заправляючись, звертайте увагу на дату видачі та наявність печатки ORLEN Lietuva у паспорті якості це вагомий доказ, що ви купуєте справжнє якісне паливо.
МАЗ «Москвич»
ЕВРОАВТО