Отзывы сотрудников о компании Terrasoft
Пока доволен)
Буду поддерживать связь со многими ребятами.
Часто задаваемые вопросы о работе в компании Terrasoft
Рекомендуют ли сотрудники компанию Terrasoft для трудоустройства?
100% сотрудников рекомендуют компанию Terrasoft для трудоустройства, на основании 3 оценок.
Какая оплата труда в компании Terrasoft?
Сотрудники компании Terrasoft оценивают оплату труда на 4.3 из 5, на основании 3 оценок.
Как сотрудники Terrasoft оценивают руководство компании?
Сотрудники компании Terrasoft оценивают работу руководства на 4.7 из 5, на основании 3 оценок.
Как сотрудники Terrasoft оценивают возможности карьерного роста компании?
Сотрудники компании Terrasoft оценивают возможности карьерного роста на 4.3 из 5, на основании 3 оценок.
Terrasoft Ukraine — провідний виробник корпоративного програмного забезпечення класу low-code, BPM і CRM. Технології Creatio допомагають тисячам великих та середніх компаній з усього світу оптимізовувати й прискорювати процеси продажів, маркетингу, сервісу та операційні процеси організації.
Terrasoft Ukraine входить до міжнародної групи компаній Creatio, штат якої налічує 600+ співробітників, а клієнти представлені в 110+ країнах світу. За оцінками Gartner і Forrester, програмні продукти Creatio займають провідні позиції на різних ІТ-ринках.
Чому Terrasoft?
- Наші колеги швидко зростають горизонтально та вертикально, професійно та особистісно, а разом з ними — їх фінансові можливості. У цьому нам допомагають індивідуальні плани навчання та тренінги.
- У нас панує дружня, екологічна атмосфера, що плекає командність, взаємопідтримку та позитивний погляд на речі. Нас мотивують нові виклики та дивовижні професіонали у сфері low-code, CRM і BPM.
- Життя Terrasoft не обмежується роботою. Воно яскравішає завдяки соціальним проектам і внутрішнім заходам компанії, які окрім всього додають до атмосфери тепла та можливості нетворкінгу.
Информация о Terrasoft