BIG Айсберг

Отзывы сотрудников о компании BIG Айсберг

2005 жылдан бері "BIG-Айсберг" ЖШС құрылыс және монтаж саласында сенімді серіктес ретінде өзін танытты. Біз әр жобаға ерекше назар аударамыз — металлоконструкцияларды дайындаудан бастап, модульдік ғимараттарды " сақадай сай"ға дейін қолыңызға тапсырамыз. Біздің тәжірибеміз, кәсіпқойлығымыз және сапаға ұмтылуымыз жұмысты уақытында бітіруге және де тапсырыс берушінің талаптарына толық сәйкес тұрде аяқтауға мүмкіндік бермек.

Since 2005, LLP BIG-Iceberg has established itself as a reliable partner in construction and installation services. We take pride in our approach to every project—from metal structure fabrication to turnkey modular building construction. Our experience, professionalism, and commitment to quality allow us to deliver projects on time and in full compliance with client requirements.

С 2005 года ТОО BIG-Айсберг зарекомендовало себя как надежный партнер в строительстве и монтаже. Мы гордимся своим подходом к каждому проекту — от изготовления металлоконструкций до строительства модульных зданий "под ключ". Наш опыт, профессионализм и стремление к качеству позволяют нам выполнять работы точно в срок и в полном соответствии с требованиями заказчика.

2005 yılından bu yana BIG-Aysberg Ltd. Şti., inşaat ve montaj sektöründe güvenilir bir iş ortağı olarak kendini kanıtlamıştır. Metal yapıların üretiminden modüler binaların "anahtar teslim" inşasına kadar her projeye olan yaklaşımımızla gurur duyuyoruz. Deneyimimiz, profesyonelliğimiz ve kaliteye olan bağlılığımız, projeleri zamanında ve müşteri taleplerine tam uyumlu şekilde tamamlamamızı sağlamaktadır.

Опрос по изучению отзывов