Уйғур таомлари ошпази
«АКСУ» — оилавий халол ресторанлар тармоғи бўлиб, ташриф буюрувчиларга ўзгача мехр билан тайёрланган кенг кўламли таомларини сизга таклиф этади.
«АКСУ» жамоаси бу бирдамлик ва бир оила демак. Бизда ишлаётган хар бир ходим ўз шижоати ва тиришқоқлиги билан жамоани юксак натижалар сари ундайди. Сиз хам унинг бир қисмига айланинг!
Иш вазифалари:
— Кун давомида таомларни рецепт ва технологияси асосида керакли миқдорда тайёрлаш;
— Порция, гигиена ва вазн меъёрларига риоя этилишини назорат қилиш:
— Иш жойида тозалик ва тартибни сақлаш;
Талаблар:
— Вок ускунасида ишлаш;
— Уйғур ошхонаси, уйғур сайини тайёрлай олиш;
— Ошпазлик техникаси, таомлар тайёрланишининг технологик жараёни, ва таомни тортиқ қилиш;
— Хамир қориш ва чўзиш усулларини билиш;
— Шу йўналиш бўйича камида 1 йиллик тажрибага эга бўлиш;
Шартлар:
— 10 соатлик смена;
— ойлик маош хар хафта берилади;
— касбий ривожланиш имконияти;
— 2 махал овқат;
— Ахил жамоа.